Astralis musertavan ylivoimainen ESL One: Road to Rio -finaalissa

IEM Global Challenge Astraliksen CS-vihjeet astralis pörssiin e-sports csgo - pallomeri.net

Tanskalaisjoukkue Astralis oli täysin omaa luokkaansa sunnuntai-iltana pelatussa ESL One: Road to Rio -turnauksen finaalissa.

Astraliksen ja G2 Esportsin välinen taisto lässähti pahemman kerran, koska serverillä oli käytännössä ainoastaan yksi joukkue. G2 Esports ei pystynyt missään vaiheessa edes haastamaan tanskalaisia voitosta, vaan Astralis otti ohjat käsiinsä heti alusta lähtien.

Finaali pelattiin BO5-formaatilla ja Astraliksella oli finaaliin lähdettäessä 1-0-johto, kun joukkue tuli ylemmästä kaaviosta. Näin ollen tanskalaiset tarvivat mestaruuteen kaksi karttavoittoa, kun taas G2 Esportsin voitto vaati kolme karttavoittoa.

Finaali oli täysin yhtä maalia

Ensimmäisenä karttana pelattiin Nuke, joka oli Astraliksen valinta. Maailmanlistan ykkösen startti karttaan oli suorastaan hyytävä, sillä joukkue otti tero-puolella nimiinsä seitsemän ensimmäistä kierrosta. Tämä oli lähes sinetti kartalle, joka meni lopulta Astraliksen nimiin 16-6.

Toisena karttana pelattiin sitten G2 Esportsin valitsema Vertigo, joka oli samalla ensimmäinen kartta, jossa Astraliksen voitto oli katkolla. Jännitys kaikkosi lopulta nopeasti finaalista, kun Astralis vei ensimmäisen puoliskon nimiinsä 13-2. Toinen puolisko olikin enää vain muotoseikka, kun tanskalaiset nappasivat karttavoiton numeroin 16-2.

Astraliksen voitto tarkoitti sitä, että joukkue nappasi palkintorahaa 33 000 dollaria, minkä lisäksi tilille tuli 1600 RMR-pistettä, joiden avulla selvitetään lopulta loppuvuoden major-turnaukseen selviävät joukkueet. G2 Esports kuittasi puolestaan 21 500 dollaria sekä 1500 RMR-pistettä.


Joukkueet: ,
Ottelut: