Astralis palkkasi kohuvalmentaja HUNDEnin pääanalyytikoksi

HUNDEN astralis

Kohuvalmentaja Nicolai ”HUNDEN” Petersen tekee paluun CS:n pariin, kun tanskalaisjätti Astralis palkkasi miehen.

HUNDEN on ollut pitkään erilaisten kohujen saattelemana. Kaikki alkoi valmentajien bugista, jota mies oli käyttänyt useampaan kertaan. Tämän jälkeen hänet tuomittiin myös tietojen luovuttamisesta kilpailijalle, kun hän kertoi Heroicin taktiikoita jollekin toisen joukkueen edustajalle.

Tämä kielto kuitenkin kumottiin vähän aikaa sitten, jolloin Astralis kiinnostui jälleen miehen palveluksista. Tämän myötä ei voida pitää suurena yllätyksenä palkkausta, vaikka moni olisi varmasti jättänyt tämän tekemättä HUNDENin maineen vuoksi.

Kohut eivät jääneet vain banneihin, sillä HUNDEN esitti myös vakavia syytöksiä Heroic-pelaajista. Hänen mukaansa he nimittäin olivat täysin tietoisia bugin käytöstä ja olivat mukana siinä. Tätä ei kuitenkaan pystytty todistamaan, joten pelaajia ei ikinä tuomittu mistään.

Astralis itse kertoi, että heidän valmennustiiminsä on nyt valmis ja kaikki keskittyminen on käännetty vuoteen 2023. Tämä tulee olemaan iso vuosi organisaatiolle, joka janoaa takaisin menestyksen pariin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet: