Video: Uskomaton bugi! Astralis-pelaaja jäi kiinni piilostaan – piippu näkyi seinän läpi

Astralis

Astralis kohtasi perjantai-iltana ratkaisevassa Major-turnauksen ottelussa Spiritin ja panoksena oli pääsy Legends Stagelle.

Astraliksen turnaus oli katkolla perjantaina, sillä tappio olisi tiennyt putoamista turnauksesta. Tanskalaisjoukkue tuli kuitenkin jäätävällä tahdilla otteluun ja vei avauskartan aivan pystyyn. Dust2 oli kaiken lisäksi vielä Spiritin karttavalinta, joten kyseessä oli venäläistiimin kannalta paha tappio.

Toisena karttana pelattiin puolestaan Inferno, joka käynnistyi myöskin Astraliksen komennossa. Spirit nousi kuitenkin taistoon mukaan ja nousi lopulta 10-10-tasoihin melko onnekkaalla tavalla. Spirit oli jo 1vs3-tilanteessa, mutta tämä kääntyi päälaelleen. Ensimmäisen sysäys oli se, että piilossa olleen Luckyn piippu tuli seinän läpi degsterin näkyviin. Degsterillä olikin helppo työ hakea Lucky pois.

Tämä ei kuitenkaan noussut ratkaisevaan rooliin, sillä Astraliksen tiimi sisuuntui ja nappasi kartasta voiton. Samalla organisaatio jatkaa lauantaina alkavalle Legends Stagelle.

Astralis-pelaaja Lucky oli unlucky

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: