Astralis vahvisti odotetun uutisen – k0nfigin sopimus on purettu

Astralis k0nfig FaZe nip

Astralis vahvisti jo ilmoilla olleen uutisen, kun organisaatio ilmoitti purkaneensa yhteisymmärryksessä tähtipelaajansa k0nfigin sopimuksen.

K0nfig joutui jättäytymään sivuun Major-karsinnoista Maltan tapahtuneen välikohtauksen vuoksi, mikä johti miehen nilkan murtumiseen sekä leikkaukseen.

Nyt Astraliksessa halutaan antaa aikaa tähtipelaajalle, jotta hän pääsee niin henkisesti kuin fyysisestikin takaisin jaloilleen. Näin ollen tiimi katsoi yhdessä k0nfigin kanssa, että paras ratkaisu on purkaa sopimus.

– K0nfig käy läpi asioita yksityiselämässään, mistä hän ei ole tarkemmin puhua. Kunnioitamme tätä täysin. Nämä ovat vaikuttaneet häneen kykyynsä osallistua tiimin toimintaan. Olemme käyneet jatkuvia ja rakentavia keskusteluita asiasta hänen kanssaan. Hän tarvitsee nyt aikaa keskittyäkseen yksityiselämäänsä, tiedotteessa todetaan.

Astralis nostaa toistaiseksi kokoonpano akatemiajoukkueessa pelaavan MistR:n, joka oli mukana jo päättyneissä Major-karsinnoissa, jotka päättyivät surullisesti tippumiseen.

On vielä arvoitus, että miten tulevaisuus tullaan rakentamaan, sillä huhujen mukaan tanskalaistiimi olisi kiinnostunut myös entisestä AWP-tähdestään devicestä, joka on tällä hetkellä NiPin penkillä.


Pelaajat:
Joukkueet: