Astralis-saaga jatkuu – supertähdestä IGL, uusi pelaaja rosteriin

astralis

Tanskalaisjätti Astralis tekee isoja peliliikkeitä katastrofaalisen RMR-turnauksen jälkeen.

Astraliksen vuosi alkoi jättimäisellä fiaskolla, kun joukkue ei onnistunut nappaamaan paikkaa PGL Major Copenhagen 2024 -turnaukseen. Tappiosta entistä kirvelevemmän tekee se, että Majorit järjestetään ensimmäistä kertaa Tanskassa, joten tanskalaisseura olisi varmasti halunnut olla mukana.

Katastrofin jälkeen Astralis alkoi heti tehdä peliliikkeitä, kun se potki ensimmäisenä Benjamin ”blameF” Bremerin pois joukkueesta. IGL:nä toiminut peluri laitettiin samalla myyntiin eli miehelle tuskin löytyy enää paikkaa joukkueen rosterista.

Nyt korvaajakin on löytynyt, mutta yllättäen kyseessä ei olekaan pelinsisäinen johtaja. Tanskalaisjätti nimittäin hankki Monte-pelaaja Alexander ”br0” Bro:n tiimiinsä ja siirsi supertähti Nicolai ”device” Reedtzin IGL-tehtävään.

Tämä on todella erikoinen peliliike, sillä muita rooleja koko uransa pelanneet pelaajat eivät historian saatossa ole onnistuneet kauhean hyvin siirtyessään pelinsisäisiksi johtajiksi. Toivottavasti tilanne on tällä kertaa toinen ja Astralis löytää tien takaisin huipulle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Pelaajat:
Joukkueet: