Video: Astralis-tähdeltä koominen epäonnistuminen – lensi alas pilvenpiirtäjästä Vertigossa

Astralis

Astralis kohtasi torstai-iltana DreamHack Open Fall -turnauksen avausottelussa Heroicin, joten kyseessä oli kahden todellisen huippujoukkueen vääntö.

Ottelun avauskartta tarjosi jo melkoisen trillerin, kun voittajan selvittämiseen tarvittiin peräti neljä jatkoaikaa. Kummallakin oli jo aikaisemmin omat mahdollisuutensa voittoon, mutta esimerkiksi Heroic ei onnistunut nappaamaan voittoa, vaikka johti ottelua 15-11.

Jatkoajalla puolestaan Astralis on suurimmaksi osaksi niskan päällä, mutta Heroic onnistui kerta toisensa jälkeen venyttämään ratkaisua.

Tällainen tilanne nähtiin muun muassa 28. kierroksella, kun Astraliksen voitto oli enää kierroksen päässä. Kaiken lisäksi Heroicin osto oli todella paljon huonompi. Näin ollen Astraliksen voitto suorastaan tuoksui ilmassa.

Toisin kuitenkin kävi, sillä kierros sai suorastaan murheellisen startin, kun dupreeh epäonnistui runboostissa ja lensi suoraan Vertigon pilvenpiirtäjästä alas kuolemaan.

Dupreehin epäonnistuminen ei kuitenkaan lopulta maksanut voittoa, sillä avauskartta meni Astralikselle 28-24 ja koko ottelu lopulta 2-1.

Astralis-tähti epäonnistui koomisesti yrityksessään

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: