Astralis teki kovan ratkaisun – penkitti supertähtensä

blamef Astralis

Astralis teki odotetusti muutoksia rosteriinsa, kun RMR-turnaus päättyi katastrofiin. Lopulta tämä maksoi IGL:nä toimineen blameF:n pelipaikan.

Astraliksen alkuvuosi päättyi totaaliseen mahalaskuun, kun perinteikäs organisaatio ei päässyt mukaan Tanskan Kööpenhaminassa järjestettävään Major-turnaukseen. Tämän jälkeen oli odotettavissa, että muutoksia on tulossa, koska nykyisellä rosterilla jatkaminen olisi ollut todella arveluttavaa huonojen tulosten vuoksi. Keskiviikkona saakin tiedote ensimmäisestä penkityksestä, kun Astralis ilmoitti asettaneensa IGL:n roolia hoitaneen blameF:n penkille.

– Meidän on myönnettävä, että emme ole onnistuneet hänen kanssaan IGL:n roolissa. Valitettavasti emme ole koskaan saavuttaneet sitä vakautta, joka vaaditaan kilpailemiseen korkeimmalla tasolla, Astraliksen johtaja Kasper Straube kommentoi tiedotteessa.

Astraliksen tiedotteessa kehutaan estoitta blameF:n panosta tiimin ja organisaation eteen. Samoin myös miehen työpanos saa kiitosta, mutta nyt oli aika muutokselle. Samalla organisaatio sanoo jättävänsä tähtipelaajan penkille mahdollista myyntiä silmällä pitäen.


Pelaajat:
Joukkueet: