Astralis murskaavan ylivoimainen IEM Global Challengen finaalissa!

IEM Global Challenge Astraliksen CS-vihjeet astralis pörssiin e-sports csgo - pallomeri.net

Tanskalaisjoukkue Astralis nappasi omansa pois sunnuntaina pelatusta IEM Global Challenge -turnauksen finaalista.

Selvänä ennakkosuosikkina finaaliin lähtenyt Astralis ei jättänyt mitään palaa amerikkalaiselle Team Liquidille, joka oli vastaantulija oikeastaan kaikissa kartoissa.

Ensimmäisenä karttana pelattiin Astraliksen valitsema Inferno. Alkuun näytti siltä, että Liquid voisi jopa haastaa tanskalaiset, mutta mitä pidemmälle kartta eteni, niin sen selvemmäksi kävi voittaja. Astraliksen voittonumerot olivat lopulta 16-11.

Tämän jälkeen vuorossa oli Overpass, jonka piti olla selvästi parempi kartta Liquidille kuin Infernon. Meno oli kuitenkin vielä astetta tylympää, sillä puoliskoja vaihdettiin Astraliksen 13-2-johdossa. Liquid onnistui vielä hieman kaunistelemaan lukemia, mutta karttavoittojasta ei ollut mitään epäselvyyttä.

Dust2 kruunasi Astraliksen mestaruuden

Kolmantena ja viimeisenä karttana oli vuorossa Dust2. Mikään ei oikeastaan muuttunut aikaisemmista kartoista, sillä Team Liquid ei yksinkertaisesti löytänyt lääkkeitä tanskalaisten voittamiseen.

Pitkään CS:GO-peliä hallinnut, mutta kesän aikana isojen muutosten kourissa ollut Astralis on saanut jälleen tutun rosterin kasaan ja meno on sen mukaista. 3-0-finaalivoitto oli jälleen osoitus siitä, että kyseessä on ehdottomasti maailman paras joukkue.


Joukkueet:
Mapit: ,,