DBLTAP: Astralis menettää jo toisen tähtipelaajan – myös Xyp9x jättää joukkueen

IEM Global Challenge Astraliksen CS-vihjeet astralis pörssiin e-sports csgo - pallomeri.net

Tanskalaisjoukkue Astralis on hurjan muutoksen edessä, sillä maailmanlistan ykkösen kokoonpano on suorastaan murenemassa käsiin.

Viime viikolla kuultiin kovan luokan uutinen, kun Astraliksen pelin sisäisenä johtajana toiminut gla1ve ilmoitti jäävänsä stressin vuoksi pois pelaavasta kokoonpanosta seuraaviksi kuukausiksi.

Tuohon tilalle saatiin nopeasti uusi mies, kun varalla jo ennestään ollut JUGi nousi pelaavaan miehistöön. Muutos ei kuitenkaan mennyt aivan ongelmitta, sillä heti ensimmäisessä turnauksessa tuli tyly 2-0-tappio G2 Esportsille.

Kokoonpanomuutokset eivät kuitenkaan jääneet ainoastaan tuohon, vaan nyt erittäin luotettava DBLTAP uutisoi, että myös Xyp9x jää sivuun toistaiseksi joukkueen toiminnasta omasta tahdostaan. Tämä jättää Astraliksen isoon ongelmiin, sillä nyt tilalle ei ole paikkaajaa ja seuraava turnaus on edessä jo heti maanantaina.

HLTV.orgin mukaan Astralis on yrittänyt saada riveihinsä Lekr0:a, joka joutui hetki sitten penkitetyksi Ninjas in Pyjamas -joukkueen kokoonpanosta. Tämän lisäksi yksi vaihtoehto uudeksi pelaajaksi olisi es3tag, joka on tulossa joukkueen riveihin 1. heinäkuuta. Tanskalaiset ovat kuitenkin kiinnostuneita saamaan siirron maaliin etuajassa.

Ranskalaislähteiden mukaan Astraliksen puolelta on kyselty myös Vitalityssä pelanneen ja sittemmin penkitetyn ALEX:n saatavuutta. Tuo yhteydenotto kuitenkin tyrmättiin välittömästi, koska joukkueilla on tiedossa keskinäinen peli ensi viikolla.

Mikäli uutta pelaajaa ei saada riveihin ennen pelien jatkumista, niin todennäköisesti pelaamassa nähdään joukkueen valmentajana toimiva zonic, joka on mediatietojen mukaan osallistunut jo joukkueen harjoituksiin.


Pelaajat:
Joukkueet: