Kaikkien aikojen farssi? – Australialaisjoukkue ei voittanut kierrostakaan

VAC australialaisjoukkue cs

Australialaisjoukkue Overperformers joutui tyytymään noloon tappioon, kun maanmiehet tuhosivat joukkueen totaalisesti.

CS:GO-historiankirjoihin saatiin uusi luku, kun australialaisjoukkue Overperformers hävisi matsin puhtaasti 2-0. Karttavoittojen osalta tässä ei luonnollisesti ole mitään erikoista, mutta tässä tilanteessa puhutaan todellakin puhtaasta voitosta, sillä molemmat mapit päättyivät 16-0.

Ottelun karttoina nähtiin Dust2 ja Inferno, joista molemmat vastustajana ollut toinen australialaisjoukkue Dire Wolves aloitti tero-puolella. Ensimmäiset osiot molemmissa mapeissa olivat suhteellisen yksipuoleisia, sillä loppulukemat molempien puoliskojen osalta olivat 15-0. Kun CT-puolen pislarunditkin menivät susille, oli käsittämätön nöyryytys valmis.

Overperformers ei toivottavasti suoriutunut aivan nimensä mukaisesti tai sitten rosterimuutokset voisivat olla paikallaan. Maailmanlistan sijalla #153 majaileva jengi on toistaiseksi pelannut vain Australian ja Uuden-Seelannin alueen turnauksissa ja tällä menolla ei muualle hirveästi ole asiaakaan. Tämä käsittämätön farssi joukkueen kannattaa ainakin unohtaa pian, sillä kauheasti huonommin ei enää voi mennä.

KUVA HLTV.ORG.

Huomasitko tätä?: Suomalaispelaajien joukkueilla vino pino pelejä tällä viikolla, lisätiedot CS:GO-ottelukalenterista!


Mapit: ,