Video: Na`Vin B1T nakutti näyttävän ässän – viisi upeaa hedyä

B1T

Na`Vin rosterissa kuudentena mukana oleva Valeriy ”B1T” Vakhovskiy pelasi fantastisen Overpassin, kun joukkue aloitti taipaleensa ESL Pro Leaguessa.

Na`Vi on yksi joukkueista, jotka käyttävät kuutta pelaajaa rosterissaan. Kuudentena pelaajana jengissä operoi oman akatemian kasvatti Valeriy ”B1T” Vakhovskiy, jolla ikää on vasta 18 vuotta.

Pelaaja on päässyt hyvin joukkueeseen mukaan, vaikka aikaisemmin hänet on nähty pelaamassa vain Infernoa. Nyt miehen roolia on kuitenkin laajennettu, kun hänet otettiin mukaan myös Overpassiin.

Nopeasti kävi ilmi, miksi nuori pelaaja haluttiin osaksi kyseistä karttaa. Toisella pistoolikierroksella B1T näytti nimittäin sellaista taituruutta, että siinä silmä lepäsi. Fantastinen viiden hedyn ässä oli silkkaa taidetta alusta loppuun. Tämä siivitti joukkueen myös mappivoittoon lukemin 19-16.

Karttavoittoa voidaan pitää todella tärkeänä, sillä ottelu päättyi lopulta niukasti CIS-joukkueelle lukemin 2-1 (19-16, 9-16, 16-8). Jos joukkue olisi hävinnyt Overpassin, olisi Cloud9 marssinut todennäköisesti voittoon. Upean suorituksen voit tsekata ohesta, jos video ei näy, voit katsoa sen myös YouTubesta.

B1T vs Cloud9


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: