BIG askeleen edellä OG:ta – matka käy jälleen alempaan kaavioon

valden ENCE OG Flashpoint 2

Aleksib ja kumppanit olivat jälleen iskussa, kun OG kohtasi BIGin BLAST Premier Fall 2020 -finaaleissa.

OG on pelannut viime aikoina hyvää CS:ää ja on sen ansiosta noussutkin maailmanlistalla jo kuudenneksi. Joukkue ei kuitenkaan ole saanut napattua isointa glooriaa, kun viimeksi sunnuntaina Virtus.pro vei voiton jengin nenän edestä Flashpointin miljoonaturnauksessa.

Tänään oli jälleen uusi koitos edessä, kun BIG haastoi suomalaispelaajan joukkueen BLAST Premierin finaaleissa. Jengien viimeisin kohtaaminen oli alle viikko sitten, joten molemmilla oli varmasti tuoreessa muistissa, miten toinen pelaa.

Kun joukkueet viikko sitten pelasivat, oli OG etevämpi lukemin 2-0. Tällöin karttavalinnat olivat täsmälleen samat kuin tänäänkin, eli BIG valitsi Dust2:n, OG Infernon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Mirage.

Taisteluparilla tiukkaa vääntöä

Ensimmäisenä pelattu pöly alkoi OG:n kannalta mainiosti, kun joukkue pelasi vahvan CT-osion ja voitti sen peräti 9-6. Hyvät otteet katosivat kuitenkin puolia vaihdettaessa, kun yleensä Aleksib:n johdolla hyviä hyökkääviä puoliskoja pelaava jengi oli hätää kärsimässä. BIG nappasi näin ollen ensimmäisen kiinnityksen voittoon lukemin 16-12.

Infernoon mentäessä odotukset olivat vahvat ja OG:lta odotettiin paljon enemmän. Tällä kertaa hyökkäävä puoli antoikin hyviä viitteitä, kun valde etunenässä esitti mahtavia otteita. Fantastinen puolisko siivitti joukkueen 10-5-johtoon, joka on ehdottomasti iso saavutus inffin hyökkäävältä puolelta.

BIG näytti puolten vaihdon jälkeen nopeasti, että heitä ei kannata laskea vielä ulos mappivoiton osalta. Tällä kertaa OG oli hätää kärsimässä CT-puolella, kun BIG rummutti hyökkäyksiään nopealla temmolla kohti molempia sitejä. Lopulta puolustus murtui paineen alla ja BIG pääsi naulaamaan mapin ja ottelun pakettiin lukemin 16-14 ja 2-0.

Tuurikaan ei ollut OG:n puolella

Aleksib ja kumppanit lähtevät jälleen raivaamaan tietään vaikean kautta, kun joukkue ottaa vauhtia alemmasta kaaviosta. Huomenna edessä on jälleen pakkovoitto, kun vastaan asettuu brasilialaisjoukkue FURIA. Matsi alkaa kello 14:30 ja sitä voi seurata suomeksi Elisan twitch-kanavalta.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,