BIG kokee ison muutoksen – tähtipelaaja XANTARES siirtolistalle

BIG

Saksalaisjoukkue BIG kokee ison muutoksen, kun tanskalaispelaaja Nicklas ”gade” Gade korvaa turkkilaisen Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardeşin.

Saksalainen BIG yllätti siirtomarkkinoilla, kun se ilmoitti hankkineensa tanskalaispelaaja Nicklas ”gade” Gaden. Vähän aikaa tästä organisaatio ilmoitti myös, että Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardeş on pistetty siirtolistalle ja jättää näin ollen joukkueen.

XANTARES on pelannut BIGissä jo kaksi ja puoli vuotta, joten mistään tuoreesta hankinnasta ei ole kyse. Mies solmi uuden vuoden mittaisen sopimuksen 2020 vuoden lopulla, joten hänellä on vielä vuoden loppuun saakka sopimusta jäljellä. Organisaatio kuuntelee mahdollisia tarjouksia pelaajasta ja päätös tehdään, kun molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu saadaan aikaan.

BIG oli kahden ja puolen vuoden aikana parhaimmillaan 2020 vuoden alkupuolella, kun jengi suorastaan dominoi pelikenttiä otteluiden siirryttyä onlineen. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin vaikeampi jakso, joka on kestänyt loppuvuodesta aina tähän hetkeen asti.

Mahdollinen pelaajasiirto ei tullut täysin puskista, mutta on melko yllättävää, että juuri XANTARES jättää joukkueen. Turkkilaispelaajalta on nähty paljon upeita suorituksia ja hän on ehdottomasti ollut yksi joukkueen kulmakivistä. Tanskalaispelaaja gadella ei siis ole mitkään pienet saappaat täytettäväksi, vaan häneltä odotetaan vahvoja suorituksia alusta alkaen.


Pelaajat:
Joukkueet: