Blast Premier Spring Series 2020 – Complexity järjestämässä isoa yllätystä

Blast Premier Spring Series 2020 -turnauksessa on koettu kohtuullisen isoja yllätyksiä ja näistä ensimmäisenä on Complexityn eritysen hyvät otteet ja toisena Astraliksen suora putoaminen.

Yhdysvaltalainen Complexity on osoittanut olevansa yllättävänkin valmis joukkue, vaikka eivät ole ehtineet kauaa yhdessä pelatakaan. Ensin kaatui tanskalaisjätti Astralis ja sen jälkeen Team Vitality. Molemmat Best of Three -ottelut päättyivät varsin selvänumeroisesti 2-0.

Astraliksen totaalinen hyytyminen oli varmasti monelle iso yllätys, sillä HLTV.org:n rank ykköstä ei liiemmin ole viime aikoina voitettu. Hassua ajatella, mutta vaikuttaako häviöt suoraan esim. Astralis Groupin pörssikurssiin? Se jäänee nähtäväksi.

B-lohkon päätöspäivänä nähdään vielä kaksi kovaa kamppailua, kun iltapäivän matsissa kohtaa NaVi ja Team Vitality. Lohkovaiheen viimeinen ottelu pelataan 21:30, kun Complexity kohtaa iltapäiväottelun voittajan.

Blastissa lauantaina pelattavat kamppailut

klo 17:30 – Natus Vincere vs Team Vitality, BO3
klo 21:30 – Complexity vs Team Vitality / Natus Vincere, BO3

Ottelut suorana Twitchin välityksellä ja mikäli vedonlyönti kiinnostaa, niin Coolbet tarjoaa lähes poikkeuksetta markkinatopit myös Esports vedonlyöntiin. Tili auki tästä, tai alla olevasta painikkeesta. Tsemppiä vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Lue myös: Complexity päihitti maailman parhaan – Astralis kaatui kahdessa kartassa


Joukkueet: ,,
Ottelut: