BLAST Premier Fall Groups huipentuu – tarjolla 3000 € palkinnot!

BLAST Premier Fall Groups RMR cs elisa masters espoo rion major espoossa Champions blast Paris major challengers stage valve

BLAST Premier Fall Groups -turnaus huipentuu tällä viikolla, kun maailman kärkitiimit taistelevat paikoista Fall Final -turnaukseen.

Tällä viikolla ratkaistaan lopulliset sijoitukset turnauksessa, joten luvassa on todellisia huipputaistoja. Mukana menestyksestä taistelevat muun muassa Heroic, Natus Vincere, Vitality ja G2 Esports.

Kyseinen turnaus on monella mittarilla tärkeä, koska nämä ovat viimeiset pelit ennen arvostetun IEM Colognen alkua. Mikään tiimi tuskin haluaa lähteä Saksaan huonossa vireessä, joten nyt rakennetaan pohjia myös tulevaan.

Varsinkin Natus Vincere on mielenkiintoisessa tilanteessa, koska tiimi meni isosti uusiksi tauon aikana, joten paketti on ymmärrettävästi levällään. Joukkueen kapteenina toimi Aleksi ”Aleksib” Virolainen onkin kovan haasteen edessä, kun tiimi yrittää palata maailman kirkkaimmalle huipulle.

Turnaukseen liittyen on käynnissä myös kisa, jossa on tarjolla peräti 3000 euron arvoiset palkinnot. Lue lisätietoa käynnissä olevasta kisasta täältä!


Ottelut: