BLAST Premier World Final 2023 – avausottelut, lohkot, NAVI, MOUZ ja ENCE

Majoreiden Aleksib BLAST kymmenen NAVI major

BLAST Premier World Final 2023 -turnaus polkaistaan käyntiin keskiviikkona 13.12. Suomalaisedustuksesta karkeloissa vastaa NAVI, MOUZ ja ENCE.

Vuoden viimeinen jättiturnaus on aivan nurkan takana, kun Abu Dhabissa kilpaillaan miljoonan dollarin palkintopotista keskiviikosta eteenpäin. Suomalaisittain turnauksen kattaus on loistava, sillä mukana nähdään NAVI, ENCE ja MOUZ.

BLAST Premier World Finalissa nähdään yhteensä kahdeksan joukkuetta. Edellä mainitun kolmikon täydentää FaZe, Vitality, G2, Cloud9 ja Heroic. Käytännössä kaikki osallistuvista tiimeistä on kokenut rosterimuutoksia, joten täysin selvää ennakkosuosikkia on mahdotonta nimetä.

A-lohkossa nähdään Cloud9, ENCE, NAVI ja Vitality ja B-lohkosta puolestaan löytyy MOUZ, FaZe, G2 ja Heroic. Lohkojen avausottelut pelataan kaikki samana päivänä, joten heti keskiviikkona pääsee katsomaan Aleksib:n, Jimpphat:n sekä ENCEn otteita.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

ÄLÄ MISSAA YHTÄKÄÄN BLAST-MATSIA! NAVIN, ENCEN ja MOUZ:N OTTELUIDEN AIKATAULUT SEKÄ LINKIT LIVESTRIIMEIHIN LÖYDÄT PAINAMALLA TÄSTÄ.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut: