BLAST Rising 2020: HAVU lähtee selvänä ennakkosuosikkina turnaukseen

HAVU sLowi

HAVU palaa pieneltä tauolta jälleen kehiin, kun edessä on 30 000 euron arvoisen palkintopotin tarjoava BLAST Rising 2020 -turnaus.

HAVUn joukkue nousi isosti pinnalle Flashpoint-turnauksessa, jossa suomalaispelaajat esiintyivät todellakin edukseen ja nappasivat kolmannen sijan. Tuo saavutus nosti tiimin Suomen ykköseksi ja tuota paikkaa HAVU yrittää nyt puolustaa.

Seuraavan kahden viikon aikana HAVUlla on loistava mahdollisuus kerätä lisää ranking-pisteitä, sillä suomalaisjoukkue on ennakkoon BLAST Rising -turnauksen kovin nimi. Suurimmat haastajat ovat ranskalainen Heretics sekä espanjalainen Movistar Riders, joka nappasi todella kovia päänahkoja ESL One: Road to Rio -turnaukesssa, missä kaatui muun muassa maailman kärkinimi mousesports.

Myös Heretics on syytä ottaa tosissaan, sillä ranskalaisjoukkue on niin ikään ollut mainiossa vireessä ESL One: Road to Rio -turnauksessa. Tilillä on voitot ENCEstä, Dignitaksesta ja Complexitystä.

Vielä alkulohkovaiheessa HAVU ei pääse kohtaamaan pahimpia vihollisia, mutta siltikin haastetta on luvassa, koska AGO ja Nordavind omaavat mahdollisuuden yllätyksiin. Sen sijaan lohkon viimeinen joukkue, Giant, on täydellinen arvoitus.

BLAST Rising 2020 – HAVUn otteluohjelma:

Tiistai 5.5. klo 18:00 HAVU – AGO

Tiistai 5.5. klo 20:30 HAVU – Nordavind

Tiistai 5.5. klo 23:00 Giants – HAVU


Joukkueet:
Ottelut: