BLAST Premier World Final 2022 – lohkot, avausottelut ja ohjelma

CS2 Major BLAST Premier Fall Groups RMR cs elisa masters espoo rion major espoossa Champions blast Paris major challengers stage valve

Vuoden 2022 viimeinen jättiturnaus BLAST Premier World Final pelataan 14.-18.12.2022.

CS-vuosi lähenee loppuaan, kun enää yksi iso turnaus on jäljellä. Tämä on BLASTin järjestämä World Final, johon osallistuu yhteensä kahdeksan joukkuetta (Outsiders, Liquid, FaZe, G2, Heroic, OG, Natus Vincere ja Vitality).

Paikkoja BLAST-turnaukseen jaettiin turnausjärjestäjän omista karkeloista, Majoreilta sekä kritiikkiä saaneen rankingin perusteella. Nämä kahdeksan tiimiä taistelevat keskenään siitä, kuka saa himoitun pystin sekä 500 000 dollaria palkintorahaa. Tapahtuman pelipaikkana toimii Abu Dhabi ja palkintorahaa on kokonaisuudessaan jaossa miljoona dollaria.

Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, joista molemmista jatkoon menee kolme jengiä. Lohkovoittajat etenevät siis suoraan välieriin ja kakkoset ja kolmoset taistelevat toisiaan vastaan puolivälierissä. A-lohkossa pelaa Outsiders, Liquid, FaZa ja G2 ja B-lohkossa puolestaan nähdään Heroic, OG, Natus Vincere ja Vitality.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

HUOMASITKO TÄTÄ?: Heroicille paha takaisku – k0nfig stand-iniksi BLAST-finaaleihin


Ottelut: