BLEED julkaisi lisää pelureita – AWP-pelaajaksi yllätysnimi

bleed

Aleksandar ”kassad” Trifunovićin valmentama BLEED julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta, kun saksalainen Josef ”faveN” Baumann ja bulgarialainen Tsvetelin ”CeRq” Dimitrov liittyvät tiimiin.

Kassadin uusi projekti alkaa valmistua kovaa vauhtia, kun jälleen kaksi uutta pelaajaa julkaistiin. AWP-pelaajaksi palkattiin todellinen yllätysnimi, kun viime vuosina todella vaisusti esiintynyt CeRq nappaa kyseisen roolin.

Tämän lisäksi BLEED ilmoitti hankkineensa BIG:ssä pelanneen faveNin, joka on ollut penkillä jo pidemmän tovin. Mies tuli aikoinaan joukkueeseen isoin odotuksin, mutta lopulta visiitti jäi melko vaisuksi.

Joukkueella on hankintojen myötä kasassa kolme pelaajaa, kun Hampus ”hampus” Poser julkaistiin jo aiemmin. Kahdesta viimeisestä ei ole vielä sen tarkempaa tietoa, mutta ainakaan Justin ”jks” Savage ei ole liittymässä tiimin vahvuuteen, sillä mies hylkäsi hänelle tehdyn tarjouksen.

Tämän lisäksi BLEED yritti palkata NiP-nuorukaisen Max ”maxster” Janssonin. Hänen kanssaan tehty sopimus meni kuitenkin jäihin, koska mies on ilmoitettu ninjojen varamieheksi RMR-turnaukseen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat:
Joukkueet: