Boombl4 avasi tilannettaan – käytti lähes puoli miljoonaa ex-vaimoonsa

boombl4

Kirill ”Boombl4” Mihailov antoi pitkän haastattelun, jossa hän avasi nykyistä tilannettaan ja eroa ex-vaimostaan.

Vielä hetki sitten NAVIn IGL:nä toiminut Boombl4 joutui melkoiseen myrskyn silmään, kun hän sai yllättäen potkut mahdollisen mainehaitan takia. Tästä meni vain hetki, niin syykin selvisi, sillä hänen ex-vaimonsa Lika alkoi julkaista härskiä materiaalia, jossa tähtipelaaja mm. käyttää huumeita.

Boombl4n vastaus tilanteeseen tuli nopeasti ja hän puolustautui välittömästi syytöksiä vastaan. NAVI-uraa tämä ei kuitenkaan pelastanut, vaan potkut tuli nimenomaan ex-vaimon somevideoiden takia. Tämän hän vahvisti pitkässä videohaastattelussa, jossa hän avasi muutenkin tilannettaan sekä uransa jatkosuunnitelmia.

Lisäksi Boombl4 kertoi, että useat hänen läheisistään oli varoittanut naisesta ja sanonut, että tähtipelaajan tulisi jättää hänet. Näitä ohjeita peluri ei kuitenkaan kuunnellut, joka johti lopulta katastrofaaliseen tilanteeseen uran kannalta.

Avioliitto tuli muutenkin melko kalliiksi, sillä Boombl4n mukaan hän maksoi Likan elämää noin 28 miljoonalla ruplalla, joka vastaa suunnilleen 480 000 euroa. Tähän sisältyi mm. kauneushoitoa, asunnon kuluja, vaatteita sekä Likan lapsen kuluja.

23-vuotias Boombl4 totesi myös oppineensa sen, että ystäviä ja läheisiä kannattaa jatkossa kuunnella enemmän. Pelaamisesta hän puolestaan sanoi, että hän on vielä nuori ja haluaa ehdottomasti palata huipulle, koska hänen koko elämänsä on ollut vain CS:ää.


Pelaajat:
Joukkueet: