Venäläinen CS:GO-tähti Boombl4 julkaisi kovan kannanoton sotaa vastaan

NaVi Natus Vincere Boombl4

Natus Vinceren IGL Boombl4 avasi vihdoin sanaisen arkkunsa ja kommentoi kotimaansa Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

Natus Vincere on isojen äärellä, sillä ukrainalaisorganisaatio ei halua jatkossa antaa pelipaikkaa yhdellekään venäläispelaajalle, joka ei suostu muuttamaan pois Venäjältä.

Yksi näistä pelaajista on Boombl4, joka ei ole juurikaan kommentoinut asiaa, kunnes nyt mies julkaisi Telegramin puolella pitkän kirjoituksen ja kertoi mielipiteensä Venäjän hyökkäyksestä.

– Rakastan tiimiäni ja organisaatiota, joten minulla on nyt ristiriitaiset tunteet. Haluan pyytää anteeksi, että olen ollut niin pitkään hiljaa kaikesta mitä tapahtuu, Boombl4 kirjoitti Telegram-ryhmään.

– Olen viettänyt useita harjoitusleirejä Ukrainassa, eikä minua ei ole koskaan loukattu millään tavalla ja olen aina tuntenut oloni tervetulleeksi. Olen pahoillani, että jotkut maanmiehistäni uskovat kaiken, mitä televisiossa sanotaan, minkä vuoksi monien on vaikea puhua asioista niiden oikeilla nimillä – myös minun nyt. Ymmärrän, ettei tämä kirjoitus ole monelle mieleen, mutta haluan vain sanoa olevani rauhan puolella ja verenvuodatusta vastaan, Boombl4 jatkoi.

Natus Vinceren riveissä pelaa yhteensä kolme venäläispelaajaa, joiden kohtalosta ei ole vielä kerrottu mitään. Todennäköisesti Major-turnauksen jälkeen saadaan vastauksia siihen, mihin suuntaan NaVi jatkaa ja kenen pelaajien toimesta.


Pelaajat:
Joukkueet: