Brittipeluri avasi uskomatonta tilannetta – organisaatio huijasi, joukkue hajosi

Yle Elisa Open Steam Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports CS kilpapelaajien Brittipeluri

Monesta joukkueesta tuttu brittipeluri Thomas ”Thomas” Utting avasi aivan uskomatonta tilannetta Intialaisen organisaation kanssa.

CS-maailma on välillä todella arvaamaton, kun pelaajat joutuvat uskomattomiin tilanteisiin. Tästä hyvä esimerkki saatiin, kun 5W:n pelaajat ilmoittivat lakkauttavansa joukkueen, kun organisaatio huijasi heitä.

Tilannetta avasi paremmin brittipeluri Thomas, joka oli osana rosteria. Tiimi esitti todella positiivisia otteita, joten lopettamispäätös tuntui todella erikoiselta. Peluri oli omien sanojensa mukaan jo alun perin epäileväinen organisaation suhteen, mutta tämä laantui, kun se lupasi maksaa ensimmäisen kuukauden palkan etukäteen.

Tämän jälkeen organisaatio maksoi vielä osan palkoista, mutta lopetti sitten kommunikoinnin pelaajien kanssa kokonaan. Tilanne tulee tuskin koskaan selviämään, koska loput rahat saadakseen pelaajien pitäisi matkustaa Intiaan oikeuteen ja tämä tulisi lopulta kalliimmaksi.

Brittipeluri sanoi, että tilanne on kaikella tapaa hyvin erikoinen. Hänen tietojensa mukaan organisaation omistaja on maatalousyrittäjä, jolla on Aloe Vera -farmi. Tämän myötä voisi kuvitella, että rahasta tämä tuskin oli kiinni, mutta mysteeri tuskin tulee koskaan selviämään.

HUOMASITKO TÄTÄ?: Nyt se on varmaa! – G2 vahvisti jättihankinnan