CAMA OG! – MAD Lions laulukuoroon suvereenin esityksen jälkeen

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

OG ja MAD Lions ottivat mittaa toisistaan, kun ESL One Cologne 2020 -turnaus jatkui Aleksib:n joukkueen osalta.

OG pääsi taistelemaan uudestaan paikastaan Kölnin huipputurnauksen pudotuspeleissä, kun se kohtasi tanskalaisjoukkue MAD Lionsin. Aleksib:n joukkueelle jäi varmasti paljon hampaankoloon ottelusta Sproutia vastaan, johon joukkue lähti selvänä ennakkosuosikkina.

Tänään karttoja pääsi ensimmäisenä valitsemaan juuttijoukkue, joka päätyi valitsemaan de_nuken. OG hävisi matsissaan Sproutia vastaan Nuken aivan pystyyn, joten minään suurena yllätyksenä tätä ei voinut pitää.

Aleksib ja joukkueen valmentaja Ruggah päätyivät valitsemaan de_dust2:n, koska vihut bannasivat tiimin ykköskartan Infernon. Mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi junamaanakin tunnettu de_train.

OG:lta paljon parempi Nuke

Alku ydinjätemaahan ei tälläkään kertaa ollut vahvin mahdollinen, mutta selkeästi parempi kuin viimeksi, jolloin ensimmäisen kahden kierroksen jälkeen OG hävisi loput 13.

Tanskalaisvastustaja oli kuitenkin selvästi tietoinen kansainvälisen kokoonpanon haavoittuvuuksista ja onnistui murtamaan puolustuksen ensimmäisessä osiossa useampaan kertaan. Lopulta puolia vaihdettiin juuttien johtaessa lukemin 8-7.

Hyökkäävälle puolelle päästyään Aleksib pääsi elementtiinsä ja kaivoi kuuluisan takuvihkonsa esiin. MAD Lions oli jatkuvasti hätää kärsimässä, kun vastustajat kävivät päälle joka suunnasta.

Leijonat onnistuivat keräämään helpommalla CT-puolella vain kaksi kierrosta, joka tarkoitti OG:lle helpohkoa 16-10-voittoa ensimmäisestä mapista.

NBK- päättää kartan 1v2 clutchilla

Jatkopaikka varmistuu

Pölyssä puolet olivat toisinpäin ja tällä kertaa tanskalaiset puolustivat ensin. Odotukset kartan osalta olivat kovat, sillä Aleksib pääsi heti kiinni lempihommaansa, eli etsimään aukkoja vastustajan puolustuksesta.

Ensimmäinen osio oli tiukkaa vääntöä ja tiimit eivät meinanneet saada selvitettyä paremmuuttaan. Alku- ja loppuosio olivat OG:n hallintaa ja keskivaiheella leijonat puolustivat urheasti. Puolia vaihdettaessa juutit olivat 9-6-tappiolla.

Puolustavalle puolelle päästyään servulla oli enää yksi jengi. Valde oli aivan hervottomassa liekissä ja johdatti joukkueensa suvereeniin 16-9-voittoon mapista. Voitolla OG varmisti jatkopaikkansa turnauksen pudotuspeleihin ja kahdeksan parhaan joukkoon.

valde liekeissä

Jatkopelin aikataulu ja vastustaja on vielä auki, mutta matsi tullaan pelaamaan joko torstaina tai perjantaina kuluvalla viikolla ja alkamisaika ottelulle on joko 16:00 tai 19:30.

Katso myös video: HAVUn doto nöyryytti huolella – nitisti kaksi vastustajaa peräjälkeen puukolla

 


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,