Ketkä pääsevät PGL Major Antwerpin challenger stagelta jatkoon? – Katso ennakko

aikataulut RMR challenger Elisa IEM Rio Apeks

Majoreilla tunnetusti sattuu ja tapahtuu, eikä pelien lopputulokset ole helposti luettavissa. Tässä on kuitenkin monen asian summat lukuunottaen todennäköisimmät challenger stagen jatkoonmenijät.

Huomenna maanantaina 9.5. alkaa taas parin viikon mittainen kynärikatsojan unelma, kun kaikki parhaat CS:GO-joukkueet taistelevat CS-kenttien herruudesta PGL Major Antwerpin muodossa. Ensin pelataan challenger stage 16 joukkueen välillä, joista kahdeksan pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

Maailman rankingin neljänneksi noussut ENCE on varmasti yksi isoimmista, ellei jopa isoin ennakkosuosikki jatkoonmenijäksi. Suomalaisorganisaatio on ollut kovassa iskussa ja voittikin edellisen turnauksensa BLAST Premier Spring Showdownin.

Toisena hyvin varmana jatkoonmenijänä on Aleksib:n edustama G2 Esports. Viime vuoden Majoreiden hopeamitalisti-joukkue on tehnyt isoja muutoksia kokoonpanoonsa m0NESY:n, Aleksib:n sekä päävalmentaja XTQZZZ:n muodossa ja lähteekin varmasti tavoittelemaan vielä jotain hopeasta kirkkaampaa.

Kolmas erittäin todennäköinen näky legends stagella on jo nyt nelinkertainen Major-voittaja Astralis. Tanskalaisjätti on niin ikään tehnyt muutoksia kokoonpanoonsa ja omaa varmasti tarvittavan nälän, jopa viidennen mestaruuden hakemiseen. Näiden kolmen lisäksi Outsiders (Virtus.pro) ja Team Vitality jatkanee isolla todennäköisyydellä challenger stagelta eteenpäin.

Viimeisestä kolmesta jatkopaikasta tullaan varmasti näkemään hyvin mielenkiintoista kamppailua ja on hyvin vaikeaa lähteä nostamaan ketään jäljellä olevista ylitse muiden. Tulee kuitenkin olemaan hienoa nähdä, miten esimerkiksi Bad News Eagles tulee pelaamaan. Kosovolaisjoukkueella ei ole ollut helpoin reitti Majoreille ja heillä on varmasti yksi isoimmista haluista näyttää mihin he oikein pystyvät.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,,,,