Cloud9 vahvisti hankkineensa Timur ”buster” Tulepovin

buster

Yhdysvaltalaisorganisaatio Cloud9 vahvistaa rivejään Timur ”buster” Tulepovilla. Tilaa hänelle tekee tiimin pitkäaikainen jäsen Timofey ”interz” Yakushin.

Siirtomarkkinoilla tapahtuu jälleen, kun tällä kertaa Cloud9 päätyi rosterimuutokseen. Tämä ei tosin tullut aivan puskista, sillä asiasta liikkui useita huhuja jo heti sen jälkeen, kun joukkue tippui IEM Rio Major -turnauksen puolivälierävaiheessa.

Nyt siirto on vihdoin saatu maaliin, kun buster liittyy osaksi kokoonpanoa välittömästi. Tilaa hänelle tekee interz, joka ehti olla tiimin mukana lähes neljä vuotta. Kandidaatteja miehen korvaajaksi oli raporttien mukaan ainakin kolme kappaletta, sillä organisaatio harkitsi myös Igor ”Forester” Bezotecheskiyn sekä Sanjar ”SANJI” Kulievin palkkaamista.

Virtus.pro:sta/Outsidersista tutuksi tulleen busterin debyytti nähdään IEM Katowicen Play-In-vaiheessa, joka alkaa tammikuun lopulla. Kazakstanilaispelaaja on ollut viimeiset puoli vuotta penkitettynä, joten lähtökohdat huipputurnaukseen eivät missään nimessä ole helpot.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä!

Joukkueet:
Ottelut: