Cloud9 hankki tähtipelaaja woxicin – turkkilainen teki yli miljoonan dollarin sopimuksen

woxic Cloud9

Yhdysvaltainen Cloud9 on laittamassa pelaajistonsa täydellisesti uusiksi ja uudet hankinnat ovat ennakkoon äärimmäisen nimekkäitä.

Ensimmäisenä pelaajana organisaatio hankki Alex ”ALEX” McMeekin, joka hankittiin hoitamaan joukkueen kapteenin tonttia. Aikaisemmin Vitalityssa toiminut pelaaja oli välitön osoitus siitä, että Cloud9 hamuaa todellakin nousua takaisin maailman eliittiin.

Organisaatio julkaisi nopealla tahdilla myös kahden seuraavan vahvistuksen nimet, kun se ilmoitti pestanneensa Özgür ”⁠woxic⁠” Ekerin sekä William ”mezii⁠” Merrimanin.

Varsinkin woxic on jäätävän kova kiinnitys, sillä mousesportsissa pelannut turkkilainen valittiin viime vuonna maailman 12. parhaaksi pelaajaksi. Yhdysvaltalaisjoukkue on ottanut myös muista poiketen avoimen linjan, sillä se julkistaa jokaisen pelaajan sopimuksen pituuden sekä palkan. Woxicin ei tarvitse ilmaiseksi tulla pelaamaan joukkueeseen, sillä turkkilaisen kolmen vuoden sopimuksen arvo on 1,365 miljoonaa dollaria.

Sen sijaan hieman tuntemattomampi mezii tienaa selvästi vähemmän, sillä britin kolmen vuoden sopimuksen arvo on 426 000 dollaria.


Pelaajat:
Joukkueet: