Cloud9 korvaamassa interzin – kolme pääkandidaattia tilalle

cloud9

HLTV.orgin mukaan Cloud9 on hankkiutumassa eroon Timofey ”interz” Yakushinista. Hänen korvaajaksi joukkueella on ainakin kolme kandidaattia.

Yhdysvaltalaisorganisaation omistama venäläisjoukkue on eri lähteiden mukaan halukas tekemään rosterimuutoksen. Lihoiksi aiotaan laittaa Timofey ”interz” Yakushin, joka on ratinginsa puolesta joukkueen heikoin lenkki.

Tilalle Cloud9:llä on ainakin kolme vaihtoehtoa, jotka ovat Igor ”Forester” Bezotecheskiy, Sanjar ”SANJI” Kuliev ja Timur ”buster” Tulepov. Venäläispelaaja Forester on tullut tutuksi Entropiqissa ja SANJI (Uzbekistan) ja buster (Kazakstan) puolestaan muistetaan Virtus.pro:sta.

Vaihdos olisi sinällään ymmärrettävä, sillä nykyinen kokoonpano ei ole onnistunut voittamaan isoimpia turnauksia, vaikka se on hätyytellyt maailman ykkösjengejä. Interz on kuitenkin omassa roolissaan support-pelaajana yksi parhaista, joten kokonaiskuvassa mies on paljon muuta kuin hänen ratinginsa.

Nähtäväksi jää, ampuuko Cloud9 itseään mahdollisella siirrolla jalkaan vai tuottaako tämä himoittuja pokaaleja. Riski vaihdoksessa kuitenkin piilee, sillä tiimi on tällä hetkellä aivan kärjen tuntumassa.


Joukkueet: