Cloud9 suli totaalisesta – FaZe jyräsi itsensä Major-turnaukseen

FaZe Clan

FaZe Clan ja Cloud9 taistelivat viimeisestä Major-paikasta, kun joukkueet kohtasivat RMR-turnauksen Last Chance Qualifiereissa.

Major-karsinnoissa ei tälläkään kertaa vältytty yllätyksiltä, kun useat huippujoukkueet joutuivat tyytymään karmaisevaan kohtaloon. Näihin lukeutui mm. Astralis, Virtus.pro sekä BIG, jotka kaikki joutuvat katsomaan Majoreita kotisohviltaan.

Vielä yksi huippujoukkue puuttui kuitenkin tästä listasta, kun FaZe ja Cloud9 taistelivat toisiaan vastaan viimeisestä paikasta jättiturnaukseen. Kyseessä oli revanssi muutaman viikon takaa, kun joukkueet kohtasivat ESL Pro Leaguen finaalissa.

Matsi alkoi Cloud9:n komennossa, kun tiimi oli omassa karttavalinnassaan (Mirage) kuskin paikalla. Toisessa osiossa CIS-joukkue kuitenkin suli käsiin, kun Karrigan ja kumppanit rakensivat upean comebackin ja vei kartan lukemin 19-15.

Tämän jälkeen päästiin pelaamaan FaZe Clanin valitsemaa Infernoa, jossa joukkue jatkoi siitä, mihin se Miragen lopussa jäi. Cloud9 oli täysi vastaantulija ja joutui tyytymään karuun 9-16-tappioon. Tämän myötä FaZen tie vie tarunhohtoiseen turnaukseen ja Cloud9 puolestaan joutuu tyytymään tylyyn kohtaloonsa karkeloiden ulkopuolella.

FaZe jyräsi Cloud9:n yli Infernossa

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,