Klassikkovideo: Cloud9 tarjosi kotikentällään CS-maailman suurimman tuhkimotarinan

Cloud9

Bostonissa vuonna 2018 pelattu ELEAGUE Major ei jättänyt ketään kylmäksi, kun todellinen altavastaaja Cloud9 esitti huikaisevia otteita läpi turnauksen.

Cloud9 oli pitkään melkoisena meeminä pidetty joukkue. Jengillä oli huikeat fasiliteetit, hyvin palkatut pelaajat ja huolella rakennettu joukkue, joka ei kuitenkaan koskaan menestynyt hyvin. Välillä nähtiin osittaisia suonenevetoja, mutta yleensä kaikki turnaukset päättyivät pettymykseen.

Jenkkijoukkue uhmasi kuitenkin kaikkia odotuksia jo alkusarjassa ja eteni legendavaiheeseen todellisen yllätyksen turvin. Joukkue ei suinkaan lopettanut tähän, vaan kaatoi heti perään puolivälierässä massiivisen ennakkosuosikin G2:n, jonka oli tarkoitus olla yksi isoimmista voittajasuosikeista.

Kotikentällään pelannut altavastaaja sai yleisön aivan pähkinöiksi ja tuhosi seuraavaksi todella vahvan SK:n. Finaalissa huippuvireinen FaZe oli ehdoton ennakkosuosikki ja meinasikin jo voittaa ottelun. Cloud9 nousi kuitenkin haudan partaalta käsittämättömällä tavalla voittamaan ensimmäisen ja ainoan Major-tittelinsä. Tätä pätkää et halua missata.

Cloud9 ja yksi isoimmista tuhkimotarinoista ikinä.

Näitkö jo tämän?: Dreamhack Open Summer – otteluohjelma, lohkot ja OG


Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200