Lähteet: Coldzera liittymässä Complexityyn ESL Pro Leaguen jälkeen

coldzera FaZe

Brasilialaistähti Marcelo ”coldzera” David on palaamassa takaisin pelikentille Complexity-paidassa.

Dexerton, ge:n ja 1pv.fr:n yhteisen raportin mukaan brasilialainen supertähti Marcelo ”coldzera” David on menossa Complexityyn. Mies tulisi korvaamaan tanskalaisen Kristian ”k0nfig” Wienecken, joka on sivussa määrittelemättömän pitkän ajan satutettuaan kätensä.

Coldzera on viimeksi nähty FaZe-nutussa, johon hän liittyi isoin odotuksin. Menestystä brasilialaispelaajalle ei kuitenkaan tullut, vaan joukkueelle jäi kaikissa isoissa turnauksissa luu käteen. Lopulta hän ja tiimi päättivät yhdessä, että on parempi, jos hän siirtyy penkille.

Jos huhut pitävät paikkaansa, on mahtavaa nähdä brassipelaaja jälleen serverillä. Hänet valittiin vuosina 2016 ja 2017 maailman parhaaksi pelaajaksi, joten mistään turhasta kaverista ei ole kyse. Lisäksi mieheltä löytyy kaksi Major-voittoa, joissa hän on molemmilla kerroilla ollut myös turnauksen MVP-pelaaja.

Vaikka lista miehen saavutuksista on pitkä, on Coldzera vasta 26-vuotias. Hänellä on siis varmasti paljon annettavaa ja olisikin mahtavaa nähdä, mihin hän vielä pystyy. Varmistus mahdolliselle siirrolle tulee todennäköisesti lähipäivinä, sillä BLAST Premier Fall Groups 2021 -turnaus alkaa 16.9. ja Complexity on kyseisissä karkeloissa mukana.

Complexityn joukkue, jos siirto toteutuu:
Marcelo ”⁠coldzera⁠” David
Justin ”⁠jks⁠” Savage
Benjamin ”⁠blameF⁠” Bremer
Patrick ”⁠es3tag⁠” Hansen
Valentin ”⁠poizon⁠” Vasilev

Luis ”⁠peacemaker⁠” Tadeu (valmentaja)

Kristian ”⁠k0nfig⁠” Wienecke (sairausloma)


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: