Complexity koki kovan takaiskun – nuori oBo jättää joukkueen

Complexity Evil Geniuses obo

Complexity on nostanut osakkeitaan jatkuvasti, mutta nyt joukkue koki pahan takaiskun, kun Owen ”oBo” Schlatter ilmoitti penkittävänsä itsensä.

Jason Laken rakentama Complexity on saanut tuulta siipiensä alle viime aikoina ja noussut maailmanlistalla jo viidenneksi. Juggernauttinakin tunnettu joukkue otti myös yhden ison turnausvoiton tänä vuonna, kun se vei nimiinsä BLAST Premierin täysin yllättäen.

Yksi joukkueen tulevaisuuden tähdistä ja parhaista pelaajista on ehdottomasti ollut nuori yhdysvaltalainen Owen ”oBo” Schlatter, joka on nyt penkittänyt itsensä. Toimitusjohtaja Lake sanoi striimissään, että Schlatter ilmoitti jo pelaajien tauon jälkeen, että hän ei välttämättä haluaisi lähteä pois perheensä luota Eurooppaan.

Juttelutuokio pelaajien ja valmentajan kesken sai kuitenkin nuoren tähden mielen muuttumaan ja hän lähti vielä Eurooppaan pelaamaan ja asumaan. Nyt peluri tuli kuitenkin lopputulokseen, että asuminen pois kotoa on liian rankkaa hänelle ja hän haluaa palata Yhdysvaltoihin.

Complexity tarvitsee uuden pelaajan

Vielä ei ole tiedossa, kuka korvaa Schlatterin, sillä Laken mukaan tilanne tuli joukkueenkin tietoon vasta viimeisen 24 tunnin sisällä. Koska kaikki pelit joudutaan pelaamaan tällä hetkellä onlinessa, olisi ollut mahdotonta pingierojen takia jatkaa pelaamista yhdessä.

Vaikka isku on paha Complexitylle, oli päätös pelaajalta varmasti oikea. Ei ole helppoa muuttaa kokonaan toiselle mantereelle asumaan ilman perhettä, kun maailmanlaajuinen pandemia jyllää. Asiaa ei luonnollisesti helpota se, että kyseinen pelaaja on vasta 17-vuotias, eikä varmasti ole aikaisemmin tottunut asumaan pitkiä aikoja muualla.

Seuraava liike on mielenkiintoinen, sillä Complexity tarvitsee ehdottomasti uuden pelaajan. Samaan aikaan tämä antaa mahdollisuuden kovaa kokoonpanoa rakentavalla Cloud9:lle palkata oBo, joka haluaa varmasti pelata, mutta vain omalla mantereellaan. Ottajia tähdelle riittää, joten jäädään jännityksellä odottamaan pelaajan seuraavaa siirtoa.

Complexityn rosteri muutoksen jälkeen:

Benjamin ”⁠blameF⁠” Bremer
William ”⁠RUSH⁠” Wierzba
Kristian ”⁠k0nfig⁠” Wienecke
Valentin ”⁠poizon⁠” Vasilev

Jamie ”⁠keita⁠” Hall (valmentaja)

Owen ”⁠oBo⁠” Schlatter (penkitetty)


Pelaajat:
Joukkueet: