Complexity otti niskalenkin OG:sta kansainvälisten kokoonpanojen kohtaamisessa

Complexity blameF

Complexity ja OG ottivat toisistaan mittaa B-lohkon voittajien matsissa DreamHack Open Summer 2020 -turnauksessa. Aleksib:n joukkue koki lopulta karvaan 2-0-tappion.

DreamHack Open -turnaus jatkui suomalaispelaaja Aleksib:n joukkueen OG:n osalta tiukalla kohtaamisella blameF:n johdattamaa Complexityä vastaan. Intohimoisen omistajan Jason Laken kasaama Complexity on tänä vuonna ottanut jo yhden jättimäisen turnausvoiton, kun joukkue voitti BLAST Premierin omistaja Laken itkiessä fanistriimissä.

Tänään oli vuorossa kuitenkin eri pelit, kun OG lähti haastamaan toista kansainvälistä kokoonpanoa tiukasti. Alku ei kuitenkaan joukkuetta mairitellut, sillä ensimmäisenä karttana pelattu Nuke oli hetkessä vastustajalle 11-0. Viimeisen neljän kierroksen ajaksi Aleksib löysi kuitenkin takukirjastaan muutaman murtavan iskun ja OG veikin loput erät.

Toisessa osiossa meinattiin nähdä Complexityn puolelta todellinen sulaminen, kun joukkue ei tuntunut pääsevän mihinkään ja OG puolusti upealla tavalla. Aleksib:n aivan järisyttävän upea peli meinasi viedä ottelun vielä jatkoajalle, mutta AWP-tähti poizon oli eri mieltä ja otti upean 1v3, joka sinetöi ensimmäisen mapin loppulukemiksi 16-14 Complexitylle.

Complexity jatkaa kuskin paikalla

Toisena karttana vuorossa oli Mirage, joka jatkui hyvin samalla kaavalla kuin ensimmäinen kartta Nuke. Complexity oli jälleen alussa vahvempi, mutta OG pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan ja vääntö oli lopulta todella tasaista. Ensimmäisen kerran puolia vaihdettiinkin OG:n johtaessa peliä CT-osionsa jälkeen numeroin 9-6.

Puolustuksen Complexity aloitti vahvasti, kun se voitti hävityn pislan jälkeen forcekiesin, jonka perään jengi napsi neljä seuraavaakin. OG pyristeli vielä peliin mukaan ja onnistui nousemaan hetkellisesti rinnalle ja ohi. Tämä ei kuitenkaan kantanut loppuun saakka, vaan lopulta Complexity löi liinat kiinni ja naulasi taululle lukemat 16-13.

Tämä tarkoittaa sitä, että Complexity jatkaa turnauksessa jatkoon ja OG saa toisen mahdollisuuden A-lohkon ratkaisuottelussa. Ratkaisevaan kamppailuun OG saa vastaansa venäläisjoukkue forZen, joka kaatoi Team Spiritin OG:n tavoin 2-1. Ottelu pelataan torstaina 13.8. kello 17:00 ja sitä matsia ei missään nimessä kannata missata.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: