Complexity päihitti maailman parhaan – Astralis kaatui kahdessa kartassa

Complexity blameF

Complexity päihitti maailman parhaan joukkueen suoraan kahdessa kartassa. Juggernaut, jonka Jason Lake lupasi, alkaa vihdoin näyttää mahdolliselta.

BLAST Premier Spring Series 2020 B-lohkon ottelut käynnistyivät perjantaina uskomattamalla upsetilla, kun Complexity päihitti tanskalaisen Astraliksen suoraan kahdessa kartassa. HLTV.orgin rankingin #1 -joukkue Astralis kärsi tappion vasta marraskuussa 2019 muodostetulle Complexityn uudelle lineupille suoraan kahdessa mapissa 16-11 ja 16-12. Tunnettu analyytikko Duncan ”Thorin” Shields kuvaili tilannetta matsin jälkeen ”top 5 yllätysvoitoksi kautta aikain”.

Complexity ei kumarrellut tanskalaisten edessä

Kaikkien odotukset olivat, että Benjamin ”blameF” Bremerin joukot eivät olisi vielä valmiita haastamaan niin tunnettua joukkuetta kuin Astralis, mutta toisin kävi. Complexity näytti todella hyvää yhteispeliä ja osoittivat, että joukkue on valmis haastamaan maailman parhaita joukkueita.

Astraliksen joukkueen kokenut valmentaja Danny ”Zonic” Sørensen tunnusti myös tappion pelin jälkeisessä haastattelussa ja kehui Complexityn ennakkoluulottomuutta. Zonic sanoi, että heidän täytyy keskustella asioista, jotka eivät klikanneet tänään. Samaan hengenvetoon hän myös sanoi, että peliä ei missään nimessä ole menetetty, vaan turnaus on vasta alussa. Astraliksen valmentaja jatkoi vielä tähän, että he kohtaavat NaVin, joka on vahva joukkue, mutta heidän täytyy pelata omaa peliään ja palata takaisin omalle tasolleen, jotta he päihittävät Na`Vin.

Kuolemanottelussa Na`Vi ja Astralis

Seuraavaksi B-lohkon osalta pelataan voittajien ja häviäjien ottelut. Voittajien ottelussa kohtaa maailman parhaiden pelaajien s1mplen (#2) ja ZywOon (#1) kohtaamisessa Na`Vin 2-0 kaatanut ranskalainen Vitality ja häviäjien ottelussa edellä mainittu Na`Vi ottaa mittaa maailman parhaasta joukkueesta Astraliksesta. Jo ennen pelejä tiedettiin, että lohko B tulee olemaan ns. kuoleman lohko. Missään skenaariossa ei kuitenkaan odotettu, että Complexity olisi vielä valmis haastamaan lohkon muita joukkueita.

Nyt joko juuri rosterivaihdoksen tehnyt Na`Vi tai maailman paras joukkue Astralis joutuu keräämään kimpsunsa ja lähtemään kohti BLAST Premierin Showdown Seriesiä. Elämme tilanteessa, jossa kumpi tahansa huomenna häviävistä joukkeuista joutuu varmasti pettymään alkusarjaansa ja miettimään strategiaansa uudelleen jatkoa ajatellen.

KATSO MYÖS: BLAST Premier Spring Series 2020 – Otteluohjelma, palkinnot, joukkueet


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut: