Complexity penkitti Major-voittajan – tanskalaistähti es3tag tilalle

Complexity blameF

Complexity aloitti pelaajien tauon isolla uutisella, kun se ilmoitti Major-voittaja William ”RUSH” Wierzban siirtyvän penkille.

Yhdysvaltalaisorganisaatio Complexity on penkittänyt William ”RUSH” Wierzban aktiivisesta kokoonpanostaan. Joukkueella on ollut jo pidempään hankaluuksia turnauksissa, joten muutosta ei voida pitää jättimäisenä yllätyksenä.

RUSH on ollut joukkueen huonoin pelaaja ratingin puolesta, mutta tämä voi selittyä myös miehen roolilla. Hän tekee usein sellasia pelejä, jotka antavat joukkukavereille enemmän tilaa ja parempia mahdollisuuksia onnistua. Tämä luonnollisesti vaikuttaa miehen omiin statseihin negatiivisesti ja huonontaa näin ollen tilastoja.

Pelaaja on tehnyt myös isoja uhrauksia tiimin eteen, sillä Complexityn paidassa lokakuusta 2019 nähty RUSH on viettänyt peräti 18 kuukautta Euroopassa. Penkityksen myötä mies saa siis ensimmäisen tilaisuutensa pitkään aikaan palata takaisin kotimaahansa Yhdysvaltoihin.

Complexity ilmoitti vain hetkeä penkityksen jälkeen, että RUSHin tilalle tulee Patrick ”⁠es3tag⁠” Hansen. Hansenia ei ole hetkeen nähty pelikentillä, kun Cloud9:n rakentama miljoonamiehistö hajoitettiin ja pelaaja jäi ilman seuraa. Ennen huimaavaa siirtoa Cloud9:n riveihin es3tagia pidettiin yhtenä parhaista nuorista rifle-pelaajista.


Joukkueet: