Näin pääset pelaamaan Counter-Strike 2 -pelin beta-versiota – kokeilu on jo täydessä vauhdissa

beta-versiota Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 -versio on tulossa kovaa vauhtia kaikille julkiseksi, minkä johdosta beta-versiota on jo mahdollisuus pelata.

Valve julkisti vihdoin odotetun uutisen, kun se vahvisti Counter-Strike 2 -version saapumisen. Peli tulee kaikkien saataville kesällä, mutta beta-versiota on jo mahdollisuus päästä testaamaan. Kaikille avoimet beta-testit ovat jo käynnissä, minkä avulla peliä pystytään kehittämään vielä ennen julkaisua.

Näin voit päästä pelaamaan beta-versiota

Mikäli saat mahdollisuuden Counter-Strike 2 -pelin pelaamiseen, niin siitä tulee sinulle ilmoitus CS:GO:n päävalikossa. Eli nyt kannattaakin avata peliä ja katsoa, että oletko saanut kutsun beta-version testaamiseen. Ei hätää, vaikka vielä ei olisi kutsua tullut, koska beta-versio tulee koko ajan yhä laajempien käyttäjien saataville.

Valven mukaan pelaajien valintaan vaikuttavat useat erilaiset tekijät, kuten peliaika Valven virallisilla palvelimilla ja Steam-tilin taso.

Tällä hetkellä beta-versio pitää sisällään Dust2-kartan deathmatch- ja unranked-ottelut. Mikäli törmäät bugeihin, niin kannattaa ilmoittaa asiasta Valvelle, jotta nämä saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti.