Counter-Strike 2 – mitä tapahtuu skineille Source 2 -versiossa?

counter-strike

Monien lähteiden mukaan CS:GO:ssa otetaan käyttöön Source 2 -pelimoottori. Uuden version myötä pelin on huhuttu kantavan nimeä Counter-Strike 2.

CS:GO:n uusi versio puhuttaa yhteisöä ympäri maailman, kun useammat lähteet ovat veikanneet sen olevan lähempänä kuin koskaan. Peli tullaan todennäköisesti näkemään nimellä Counter-Strike 2 tai CS:GO 2, sillä sen on määrä käyttää Valven omaa Source 2 -pelimoottoria.

Yksi eniten puhuttavimmista asioista on luonnollisesti skinit, joissa ihmisillä on järisyttäviä rahoja kiinni. Skineillä käydään kauppaa miljoonien dollarien edestä vuosittain, joten ei ole suuri ihme, että tämä herättää kysymyksiä.

Varmistusta asioihin ei ole vielä tullut, mutta pääosin epäillään, että skinit konvertoidaan uuteen versioon sellaisinaan. Näihin on antanut viitteitä myös jotkut koodinpätkät, joissa on nähty mainintoja skineihin, tarroihin ja muihin vastaaviin liittyen.

Aquarius 2 paljastaa Counter-Strike 2:n saloja

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaiken järjen mukaan CS:GO Source 2 tulee ensin omana pelinään ja jossain vaiheessa se sulautetaan yhteen vanhan version kanssa. Asia luonnollisesti varmistuu vasta sitten, kun se todellisuudessa julkaistaan. Oli lopputulos mikä tahansa, niin tällä hetkellä eletään Counter-Striken kannalta isojen asioiden äärellä.