Tältä näyttää uusi Counter-Strike 2 – savujen toimintaan jättimäisiä muutoksia

Counter-Strike 2 turnaus

Valve julkisti Counter-Strike 2 -version julkaisun keskiviikkona, kun se vahvisti uuden version ilmestyvän vuoden 2023 kesän aikana.

Julkistuksen yhteydessä saatiin esimakua siitä, että mitä on tulossa. Varsinkin savukranaatit kokevat jättimäisiä muutoksia, sillä jatkossa ne reagoivat pelitapahtumiin ja ympäristöön täysin uudenlaisella tavalla. Esimerkiksi luodit ja HE-kranaatit voivat työntää savupilveä pois tieltä tai levittää sitä suojaksi.

Myös ali-tick-päivitykset ovat olennainen osa uutta versiota. Tämän avulla liikkuminen, ampuminen ja kranaattien heittäminen tapahtuu viivettä. Päivityksen johdosta palvelimet rekisteröivät tarkan hetken, jolloin toiminta tapahtuu ja viive poistuu tämän ansiosta.

Kolmas merkittävä muutos koskee karttojen ulkoasua, sillä niistä tulee entistä kirkkaampia, raikkaampia ja parempia. Kartat on täysin uudistettu, jotta ne olisi entistä realistisemman oloisia. Näin ollen valaistuksia on tuotu entistä paremmaksi, minkä lisäksi karttojen heijastuksia on tuotu aidommiksi.