CS-legenda penkitettiin – onko tämä huikean uran loppu?

legenda GeT_RiGhT

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund on yksi CS-historian parhaista pelaajista ikinä. Nyt legenda on jälleen penkitetty ja ura saattaa olla ohi.

Dignitas julkaisi yhdeksän kuukautta sitten joukkueen, joka sai sekä ihastusta että epäuskoa. Vanhat NiPin legendat olivat jälleen lyöty yhteen ja joukkueen täydensi nuori norjalainen hallzerk, joka oli esittänyt huikeita otteita AWP-kiväärillään. Valmentajaksi päätyi Fifflaren, joka oli aikaisemmin ryhmän viides pelaaja.

Monet olivat sitä mieltä, että tämä joukkue ei voi missään tapauksessa menestyä. Alkuun näytti kuitenkin siltä, että vastoin kaikkia odotuksia jengi voisi menestyä. Yksi ensimmäisistä turnauksista Dignitakselle oli Minor-karsinnat, joista joukkua selviytyi jatkoon kaikkien yllätykseksi.

Tämän jälkeinen koronapandemia kuitenkin aiheutti ongelmia joukkueelle. Flashpointiin mennessään norjalaispelaaja hallzerk ei onnistunut saamaan viisumia, joka aiheutti sen, että Dignitas nappasi veteraanipelaaja GuardiaNin hänen tilalleen turnauksen ajaksi. Tämä ei kuitenkaan kannattanut, sillä mittelöt menivät joukkueelta pahasti penkin alle.

Lopettaako legenda uransa?

Alesund on jättimäinen peluri CS-skenelle ja tulee olemaan aina sitä. Pelaaja jää elämään historiankirjoihin yhtenä parhaista koskaan ja ansaitsee kaiken ylistyksen. 30-vuotias supertähti on pysynyt vuosia pelin huipulla, joka on uskomaton saavutus. Tilannetta ei ole helpottanut legendan terveyshuolet, joita epäiltiin myös penkkikomennuksen syyksi.

Tosiasia on myös se, että hän paransi otteitaan Dignitaksessa ollessaan, mutta ei yltänyt sille tasolle, jota häneltä odotettiin. Dignitas on viime aikoina pelannut todella heikkoja joukkueita vastaan ja silti menestynyt huonosti. Näitä joukkueita vastaan elävän legendan olisi pitänyt esittää sellaisia numeroita tauluun, että jossittelulle ei olisi jäänyt sijaa.

Samaan aikaan Alesundin kanssa sai lähteä toinen NiPin vanha jäsen Xizt. Hän on ollut joukkueen ylivoimaisesti heikoin suoriutuja, joten tätä ei voi pitää lähellekään niin suurena yllätyksenä.

GeT_RiGhT lupasi uutisia jatkostaan pian, joten jäädään innolla odottamaan, mitä tuleman pitää. Toivotaan, että emme ole nähneet vielä miehen viimeisiä lurkkauksia, vaan hän löytäisi vielä pelinsä uudelleen ja nousisi takaisin huipulle. Niin tärkeä on peli legendalle ja legenda pelille.

GeT_RiGhTin upea 4k sekä tunteikas haastattelu ESL One Cologne 2019 -turnauksen jälkeen


Pelaajat:
Joukkueet:

NordVPN 600x200