CS-pelaaja David ”cynic” Polster on kuollut vain 23-vuotiaana

cynic

Yhdysvaltalaispelaaja David ”cynic” Polster kuoli yllättäen vain viikko sen jälkeen, kun mies nähtiin pelaamassa IEM Chengdu 2024 -turnauksen karsintoja.

Lupaava 23-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on kuollut. Asian vahvisti hänen nykyisen joukkueensa BOSSin valmentaja Tommy ”Axed” Ryan, joka kertoi tilanteen tulleen täytenä shokkina koko tiimille. Hän myös vahvisti, että joukkue on saanut luvan käyttää korvaajaa pelaajaa sekä Major– että BLAST-karsinnoissa.

Menehtymisen yllättävyydestä kertoo varmasti myös se, että David ”cynic” Polster oli joukkueensa mukana vielä viime viikolla, kun BOSS taisteli paikasta IEM Chengdu 2024 -turnaukseen.

Ennen BOSSia peluri nähtiin yli vuoden ajan Nounsin riveissä, joka on selvästi tunnetumpi seura Pohjois-Amerikassa. Myös Nounsin valmentaja Kory ”SEMPHIS” Friesen esitti suruvalittelunsa menehtyneelle pelurille.

Molemmat valmentajat kehuivat cynicia vuolaasti ja antoivat tunnustusta hänen loistavasta omistautumisestaan sekä rakkaudesta CS:ää kohtaan. Tämän lisäksi hän oli kaksikon mukaan loistava johtaja, kova tekemään töitä unelmiensa eteen ja todella tärkeä palanen CS-yhteisöä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.