Cs_summit 6 – otteluohjelma, kaavio sekä ENCE ja OG

ENCE

Cs_summit 6 -turnaus toimii samalla jälleen Major-turnauksen karsintoina, sillä tarjolla on RMR-pisteitä, joiden perusteella valitaan joukkueet loppuvuoden huipputurnaukseen.

Cs_summit 6 -turnauksessa pelataan suurista panoksista, sillä tarjolla on roppakaupalla RMR-pisteitä. Näin ollen esimerkiksi jo major-haaveensa alkuvuonna romuttanut OG saakin vielä mahdollisuuden taistella pääsystä vuoden mahtavimpaan turnaukseen.

ENCEllä pullat ovat hyvin uunissa, sillä joukkue pelasi Road to Rio -turnauksessa kelvollisesti, kun tähän päälle napsahti vielä jo alkupisteet, niin suomalaisjoukkue on tiukasti kiinni paikassa majoreihin. Täytyy kuitenkin muistaa, että mihinkään pettymykseen ei ole varaa, koska muuten takaa tullaan kovaa rinnalle ja ohi.

Suomalaisittain mielenkiintoisin päivä nähdään torstaina, kun ensiksi ENCE kohtaa Heroicin ja myöhemmin illalla karsinnoista mukaan turnaukseen selvinnyt OG saa vastaansa ranskalaisen Hereticsin.

Turnauksessa on käytössä formaatti, jossa kahdella tappiolla on ulkona lohkovaiheesta, kun taas kaksi voittoa vie jatkopeleihin. Mikäli avausottelusta tulee tappio, niin edessä on kaksi pakkovoittoa, jos mielii jatkoon.

Jokaisesta lohkosta selviää lopulta kaksi joukkuetta jatkoon, joten yhteensä jatkopeleissä nähdään kahdeksan joukkuetta. Nämä pelaavat keskenään puolivälierät, joista voittajat jatkavat ylempään kaavioon ja häviäjät puolestaan alempaan kaavioon.

Otteluohjelma:

Keskiviikko 24.6.

Klo 16:00 G2 Esports – fnatic

Klo 16:00 GODSENT – mousesports

Klo 19:00 Vitality – FATE

Klo 19:00 North – Movistar Riders

Torstai 25.6.

Klo 16:00 ENCE – Heroic

Klo 16:00 Ninjas in Pyjamas – x6tence

Klo 19:00 FaZe Clan – BIG

Klo 19:00 Heretics – OG

Otteluohjelman seuraavat ottelut selviävät vasta avauskierroksen jälkeen. Juttua päivitetään heti, kun seuraavat otteluparit selviävät.