CS-vihjeet: BIG – Ninjas in Pyjamas | 14.4. klo 11:00

CS2-vihjeet cs-vihjeet vetovihjeet

CS-vihjeet tulevat RMR-turnauksen ratkaisevasta ottelusta, josta toinen lähtee Majoreille. Lue vetovihjeet BIG – Ninjas in Pyjamas -otteluun!

BIG – Ninjas in Pyjamas

NiP selvitti torstaina ensimmäisen pakkovoiton, kun tiimi kaatoi vakuuttavan esityksen jälkeen Astraliksen lukemin 2-0. BIG puolestaan kärsi tappion, kun Vitality oli vahvempi numeroin 2-1. Nyt kummankin saldo on 2-2, joten nyt ratkaistaan Major-paikan kohtalo. NiP on suosikki otteluun, sillä jos tiimi esiintyy torstain tapaan, niin voitto pitäisi irrota. BIG on kuitenkin laadukas nippu, joten NiPin kannalta tullaan siihen tilanteeseen, että kestääkö kantti ja pelin taso. Ailahtelevaisuus on yksi isoimmista ongelmista NiPille, joten nyt se on pystyttävä välttämään.

Karttavalinnat suosivat jopa hieman BIGiä, koska tiimi tulee bännäämään NiPin kenties parhaimman kartan Vertigon. Näin ollen Aleksib kumppaneineen joutuu pohtimaan, mitä karttoja lähdetään pelaamaan.

Luvassa on tiukka taisto, joten paras pelivalinta vaikuttanee olevan yli 2,5 karttaa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 2.03.