CS-vihjeet: ENCE – Endpoint | 3.2. klo 19:00

CS2-vihjeet cs-vihjeet vetovihjeet

CS-vihjeet tulevat keskiviikkona ENCEn ottelusta, jossa suomalaisorganisaatio saa vastaansa Endpointin. Tsekkaa pelivalinta!

ENCE – Endpoint

ENCEn uuden tiimin otteet ovat olleet positiivisia, vaikka vastassa ei nyt ole vielä ollut maailman kärkijoukkueita. Kuitenkin kaksi voittoa kahdesta ottelusta on sellainen startti, jonka joukkue varmasti halusi.

Keskiviikkona haaste kovenee hieman, kun vastaan asettuu Endpoint. Panoksena on jatkopaikka pudotuspeleihin, joten kumpikin lyö taatusti parasta pöytään.

Endpoint ei ole varmasti ihan kaikille tuttu jengi, mutta laatua rosterista löytyy. Kyseessä on ENCEn uuden joukkueen toistaiseksi kovin haaste, joten pelisuorituksen on parannuttava.

ENCEn pelissä on vielä ymmärrettävästi paljon kehitettävää, vaikka pohja on luotu hyväksi. Ajoittain uuden rosterin ongelmat kuitenkin vielä paistavat tekemisessä ja vastustaja pääsee hyödyntämään näitä.

Endpoint on kertoimissa altavastaaja, mutta aivan noin selvät lähtökohdat eivät ole. Paras pelivalinta löytyykin Endpointin voitosta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!