CS-vihjeet: ENCE – G2 | 10.5. klo 19:15

CS2-vihjeet cs-vihjeet vetovihjeet

CS-vihjeet tulevat tiistai-illan todella herkullisesta kohtaamisesta, kun ENCE saa vastaansa Aleksib:n kipparoiman G2 Esportsin.

ENCE – G2 Esports

ENCEn meno on ollut suorastaan häkellyttävää viime viikot, joten tiimi voidaan nostaa kiistatta mukaan voittajasuosikkeihin. G2 Esports on sinne kuulunut, sillä tulivoima tiimissä on aivan valtava. Kaikki palaset eivät vielä ole loksahdelleet paikoilleen, mutta tästä huolimatta alla on kaksi voittoa. Tämän ottelun voittaja eteneekin jo Majoreiden Legends Stagelle, joten panoksia riittää. Kuitenkin mitään paineita ei kummankaan tarvitse ottaa, sillä tappio ei juurikaan aiheuta mitään ongelmia vielä, vaan jäljellä olisi tämänkin jälkeen kaksi ottelupalloa.

ENCE on kertoimissa hienoinen suosikki, mutta käytännössä taisto on aika lailla ympäripyöreä. Voisikin olettaa, että molemmat saavat sen yhden karttavoiton ja voittajaa lähdettäisiin hakemaan kolmannesta kartasta. Tämän kautta saadaan myös päivän pelivalinta, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa yli 2,5 kartasta kertoimeksi 1.95.


Ottelut: