CS-vihjeet: ENCE-HAVU | 12.3. klo 18:00

CS2-vihjeet cs-vihjeet vetovihjeet

CS-vihjeet tulevat perjantain odotetusta kamppailusta, jossa vastakkain iskevät CS:GO-pelin parhaat suomalaisjoukkueet.

Jatkuuko HAVUn uskomaton voittoputki?

HAVU on yksi isoimmista puheenaiheista CS:GO-pelin parissa tällä hetkellä, sillä suomalaisjoukkue on voittanut 16 ottelua putkeen. Tämä ei ole todellakaan arkipäivää pelin parissa, joten nyt käsillä on jotain ainutlaatuista.

Seuraavaksi haaste saattaa henkisesti olla kovin mahdollinen, sillä HAVU kohtaa ENCEn, joka on viime vuodet ollut Suomen ykkösjoukkue. Nyt ENCE pääsee kuitenkin altavastaajana otteluun, joten HAVUlla on selvästi enemmän hävittävää kamppailussa.

Tämä asetelma ei ole mikään herkullinen. Kun tähän lyödään vielä päälle, että HAVUn riveissä pelaa kaksi ENCEn entistä pelaajaa, niin meneekö näyttämisen halu yli perjantaina. Se on ainakin vaarana, kun taas ENCEn pelaajat pääsevät melko paineettomassa tilanteessa otteluun. Tietysti joukkueen fanit himoitsevat voittoa, mutta HAVUn putki ja vire huomioiden se ei olisi katastrofi.

Kertoimet olivat pitkään tasaiset joukkueiden välillä, mutta viime päivien tapahtumat ovat nostaneet HAVUn selväksi suosikiksi. Näin ollen paras value kaivetaan ENCEn voitosta, josta saa Coolbetilla kertoimeksi jo 2.55!

ENCE-HAVU käynnistyy perjantaina klo 18:00!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!