CS-vihjeet: Natus Vincere – G2 Esports | 23.7. klo 19:30

CS2-vihjeet cs-vihjeet vetovihjeet

CS-vihjeet tulevat sunnuntain herkullisesti taistosta, jossa kohtaavat Aleksib:n Natus Vincere sekä suomalaisen entinen joukkue G2 Esports.

BLAST Premier Fall Groups huipentuu – tarjolla 3000 € palkinnot!

Natus Vincere – G2 Esports

G2 Esports joutui todella tiukille lauantaina Evil Geniusesia vastaan, sillä tiimi oli kolmatta karttaa jo häviöllä 10-15, kunnes supertähdet heräsivät pelaamaan. Lopulta voitto irtosi 19-15-numeroin, joten sunnuntain odotettu kamppailu NAVIa vastaan toteutuu.

Aleksib:lle taisto on varmasti poikkeuksellinen, koska onhan G2 Esports suomalaisen entinen joukkue, josta potkut olivat melkoisen tylyt ja nopeat. Nyt IGL pääsee antamaan revanssia NAVIn kanssa, vaikkakin tiimi on vielä isosti takamatkalla muihin verrattuna, koska yhteiseloa ei ole montaa viikkoa takana.

Ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista taisteluista nähdään s1mplen ja NiKon välillä, koska kyseessä on kaksi poikkeuksellista CS:GO-pelaajaa. Nyt vain voittajalle on tarjolla paikka Fall Final -turnaukseen, joten paineita riittää.

NAVI on altavastaaja otteluun, sillä tiimin rosteri on uusi ja paljon tekemistä riittää. Viime ottelu Heroicia vastaan antoi kuitenkin paljon uskoa tekemiseen, joten lähdetään rohkeasti hakemaan lapulle NAVIn voittoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 2.08.