CS-vihjeet: OG – G2 Esports | 16.4. klo 16:30

CS2-vihjeet cs-vihjeet vetovihjeet

CS-vihjeet tulevat perjantain suorastaan herkullisesta koitoksesta, jossa OG kohtaa G2 Esportsin BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa.

OG – G2 Esports

BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa mennään armottomalla tavalla eteenpäin, sillä vain voittaja jatkaa ja ainoastaan kahdelle on luvassa paikka finaaliturnauksesta.

OG:n avausottelussa nähtiin melkoinen yllätys, kun tiimi jyräsi Astraliksen kumoon suoraan 2-0. G2 Esports puolestaan kesti paineet ja kaatoi odotetusti Endpointin. Uudistunut OG näytti heti kärkeen, että potentiaalia on ja tuloksia sopii odottaa jo nyt. Parempaa starttia ei olisi voinutkaan tulla, sillä Astraliksen kaataminen oli itseluottamukselle juuri sitä, mitä haluttiin.

G2 Esports on kovan luokan joukkue, mutta ei todellakaan mahdoton kaadettavaksi. Ranskalaistiimissäkin on kokoonpano hieman elänyt ja esimerkiksi tähtipelaaja kennyS on tällä hetkellä penkitettynä.

Aleksib tietää vastustajan metkut taatusti ja luo taktiikan otteluun siltä pohjalta. Lähdetäänkin hakemaan OG:n voittoa lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!
Ottelut: