CS-vihjeet: Virtus.pro – G2 Esports | 25.2. klo 16:30

CS2-vihjeet cs-vihjeet vetovihjeet

CS-vihjeet tulevat IEM Katowice -turnauksen pudotuspelien avauskierrokselta, kun Virtus.pro ja G2 Esports taistelevat paikasta neljän parhaan joukkoon.

Virtus.pro – G2 Esports

G2 Esports kärsi tappion Katowicen ensimmäisessä ottelussa, mutta tämän jälkeen tiimi keräsi itsensä ihailtavalla tavalla ja voitti kolme seuraavaa matsia. Mikäli joukkue pystyy pelaamaan aivan potentiaalinsa maksimaalisella tasolla, niin mestaruus on todellakin mahdollinen. Pääosin joukkue on pelannut loistavasti, mutta sitten mukaan on mahtunut muutama kartta, jossa peli on hajonnut käsiin. Näihin ei ole enää varaa. Virtus.pro on oiva vastus pudotuspelien avauskierroksella, sillä kyseessä ei ole kuitenkaan aivan maailman kärkitiimi, vaikka laatujoukkue onkin.

Virtus.pro vältti kaaviossaan aivan TOP5-jengit, joten nyt vuorossa on ehdottomasti tiimin kovin mittari tähän turnaukseen. G2 Esportsilla on tulivoimaa enemmän ja myös taktisesti joukkue on vahvempi. Mikäli tiimin nuori supertähti M0NESY kestää yleisön tuomat paineet, niin ranskalaisorganisaatio jatkaa välieriin.

Ainakin vielä G2:lle on saatavilla maukkaita kertoimia, sillä esimerkiksi Coolbetilla voitosta saa 1.64.