CS2-ottelukalenteri – kaikki suomalaisten matsit samasta paikasta

* Live stream aukeaa, kun klikkaat halutun kieliversion maatunnusta. Suomenkielinen stream aukeaa klikkaamalla Suomen lipun kuvaa ja vastaavasti englanninkielinen stream klikkaamalla UK-lipun kuvaa.

cs2 ottelukalenteri

CS2-ottelukalenteri – mistä on kyse?

Pallomeri.netin Esports-sivu haluaa tarjoa lukijoilleen parasta, joten tämän johdosta näet jatkossa suomalaisjoukkueiden sekä -pelaajien CS2-ottelukalenterin koottuna samalle sivulle.

CS2-pelin parissa menestystä hakee useita maailmanluokan suomalaispelaajia, kuten myös suomalaisia organisaatioita etunenässä HAVU ja ENCE. Pelin suosio on pakottanut siihen, että turnauksia on käynnissä jatkuvasti eritasoisille joukkueille ja ne menevät myös useasti päällekkäin keskenään. Näin ollen on vaikea olla perillä siitä, koska suomalaispelaajien edesottamuksia on mahdollista nähdä ja koska puolestaan suomalaisjoukkueet ovat serverillä.

Me halusimme helpottaa suomalaisfanien arkea ja tuoda kaikki suomalaisten kannalta tärkeimmät ottelut kootusti samaan paikkaan. Näin ollen jatkossa voit vain saapua tälle CS2-ottelukalenteri -sivulle ja näet välittömästi, koska esimerkiksi ENCE on seuraavan kerran pelaamassa. Tai vaikkapa sen, että koska Aleksib ja NAVI ovat seuraavan kerran vuorossa. 

Suomalaisten menestyminen pelissä tarkoittaa sitä, että pelejä on jatkuvalla syötöllä, sillä ENCE ja NAVI kuuluvat maailman kärkijoukkueisiin.

Nyt on aika laittaa hommat yksinkertaisemmaksi ja tarjota teille faneille sekä meidän sivuston lukijoille listaus, jossa on kaikki suomalaisten tulevat ottelut listattuna samaan paikkaan.

Ottelun lisäksi näet kätevästi sen, että mistä turnauksesta on kyse sekä sen, että millä systeemillä kamppailu pelataan ja koska se pelataan. Mikäli ottelun alkamisajankohdan alla lukee ”bo3”, niin silloin voittoon vaaditaan kaksi karttavoittoa. Sen sijaan ”bo1” tarkoittaa sitä, että voittaja ratkaistaan yhden kartan perusteella.

Tulevat matsit – NAVI, MOUZ, HAVU, ENCE…

Ottelulistaus tarjoilee tällä hetkellä teille tietysti ENCEn ja HAVUn, mutta myös tietysti NAVIn aikataulut, sillä onhan organisaation riveissä kenties tämän hetken arvostetuin suomalaispelaaja. Tämän lisäksi listauksesta löydät myös muiden suomalaisjoukkueiden otteluohjelman. 

Kalenteria tullaan päivittämään myös tasaisesti joukkueiden osalta, joten mikäli joku uusi suomalainen CS2-joukkue ponnahtaa esiin, niin se saa varmasti paikkansa välittömästi myös tähän kalenteriin.

Laittakaahan sana kiertoon tästä uudesta palvelusta, sillä onhan se kaikkien etu, että CS2-pelistä kiinnostuneet suomalaisfanit löytävät ottelulähetysten pariin oikealla hetkellä.

Olemme todellakin avoimia kehittämään edelleen tätä palvelua, joten mikäli sinulla on ideoita/ajatuksia, niin älä epäröi ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen [email protected].