CS2-vihjeet: Spirit – FaZe Clan | 28.3. klo 21:00

CS2-vihjeet cs-vihjeet vetovihjeet

CS2-vihjeet tulevat torstain todellisesta herkkupalasta, jossa Spirit saa vastaansa maailmanlistan ykkösenä olevan FaZe Clanin.

CS2 Major on täällä – Voita 3000 € palkinto!

Spirit – FaZe Clan

Tässä on kahden todellisen jättiläisen välinen kohtaaminen, jossa Spirit on kuitenkin selvä ennakkosuosikki. Alkuvuoden dominoinut joukkue on suurin mestarisuosikki Majoreille, joten sen pysäyttäminen vaatisi täydellisen suorituksen. Ihmenuorukainen donk on hämmästyttänyt kaikki tekemisellään, joten siinä on yksi iso pulma ratkaistavaksi. FaZe Clan on kuitenkin todella meritoitunut tiimi, joka ei varmastikaan kovassakaan paikassa jännitä. Tämä voi tuoda pientä etua iltaan, vaikkakin muuten vaakakuppi on isosti kallellaan Spiritin puolelle.

Spirit on kiistaton suosikki ja se näkyy myös kertoimissa. Sieltä puolelta arvoa ei ole suuntaan tai toiseen otettavissa, joten käännetään katseet hieman erikoisempaan kohteeseen. Nimittäin 1. kartan tasoitusvetoon, jossa FaZe Clan +3,5 saa Coolbetilla kertoimen 1,66. Tämä tarkoittaisi sitä, että FaZe saisi hävitä kartan jopa 13-10, jolloin veto vielä osuisi. Tämä onkin illan ottelun paras pelivalinta.