VIDEO: CS:GO ENCE eSportsin tie Majoreihin – tässä kaksiosainen dokumenttisarja

ENCE

ENCE eSports on julkaissut kaksiosaisen videokoosteen YouTubeen, jossa kuvataan heidän matkaansa Minor-turnauksessa. Katso herkullinen dokumenttisarja artikkeliin upotetuista videoista! 

Ensimmäinen dokumentti alkaa lumisesta Suomesta ja siinä pureudutaan minkälaisia valmistautumistoimenpitetä Minor-turnaukseen vaaditaan ja mitä tiimi on tehnyt pärjätäkseen turnauksessa mahdollisimman hyvin. Kommelluksiltakaan ei vältytty, sillä joku melkein jäi lentokoneesta jo lähtiessä, mutta onneksi syy oli varsin pätevä.

Lisäksi yksi ENCE:n pelaajista oli kuumeessa, kun he kohtasivat ensimmäisen vastustajansa. Tsekkaa videolta yksityiskohdat!

ENCEn Road to IEM Katowice 2019 Episode 1

 

Toinen dokumentti alkaa ottelusta Valiancea vastaan. ENCE hävisi kamppailussa ensimmäisen kartan, mutta tämän jälkeen joukkue onnistui kääntämään vaikea alun voitoksi. Vilkku päälle, rinnalle ja ohi!

Videolla katsotaan myös hilpeää koostetta ensimmäisen dokumentin tapahtumista ja valmistaudutaan Minor-turnauksen finaalimatsiin Northia vastaan. Katso myös Aleksi ”allu” Jallin viiltävä analyysi koko turnauksesta ja CS:GO-skenestä ennen Northia vastaan pelattavaa matsia. Mukana myös tietenkin fiilikset maistuvan voiton jälkeen!

ENCEn Road to IEM Katowice 2019 Episode 2

 

Katso myös: Tässä on Ylen julkaisema Inside ENCE -dokumentti – käsittelyssä Suomen kovin CS-joukkue!


Joukkueet: